Byhus i Ille Sur Tét

 

Byhuset i Ille Sur Tét

 

Tryk på dette link for at se huset’s grundplan for alle 5 plan.

Etageplan

Beskrivelse

Stueplan

Entre,  Kælderrum, Wc, Trappe til 1. sal

1. sal

Mellemgang, Stue med TV/Video, Internet, Køkken med spisekrog, Trappe til 2. sal

2. sal

Mellemgang med 3/4 seng, Stort soveværelse med 3/4 seng, Lille soveværelse med 3/4 seng, Badeværelse med bruser, toilet og håndvask, Trappe til 3. sal

3. sal

Loft med trappe til taget.

Tagterrasse

Ca. 18 m2 terrasse

Hver etage udgør ca. 45 m2.

Huset er fra mellem det 12. og 16. århundrede med meter tykke kampestenvægge, og adgangen mellem etagerne er som så ofte i disse huse med forholdsvis stejle trapper. (Huset egner sig derfor ikke for folk med gangbesvær). Tegningerne, som du kan se ved at trykke på grundplan, stemmer ikke helt overens med virkeligheden, da det er svært at tegne de mere skæve og bulede vægge.

Vi har forsøgt at bevare den franske stil i huset, og vi ønsker derfor ikke at bygge det om til dansk standard og luksus. Huset er for dem som ønsker at holde sin ferie under lokale forhold væk fra de store turiststeder.

 

                       

Et gadebillede fra den gamle centrale bydel hvor huset er beliggende

Entréen med den originale røde granithåndvask

 

 

Stuen med TV/Video. Der er 5 fransksprogede og 1 spansksproget kanal. Videoen håndterer både det danske PAL- og franske SECAM-system. Der er desuden Orange Bredbånd Internet WiFi (trådløs) adgang.

 

1. sal - nyt køkken installeret i 2008/09.

 

  

2. sal - soveetagen med 3 stk. 3/4 senge á 140 x 200 cm (Plads til i alt 3 x 2 personer)

 

2. sal - det nye badeværelse i soveetagen fra 2009.

Her på tagterrassen kan man se hele byen rundt. Det sidste billede viser byens kirke, der er nævnt i historien første gang omkring år 1000.

KLIK HER for 360 grader billede. (Billedet er fra før renoveringen)

Tagterrassen er renoveret i 2006. Vi har bygget den i vedligeholdelsesfrit komposittræ. JUBII  - aldrig mere male eller oliere. Hernede er sollyset ca. 60% stærkere end i Danmark, så det udtørrer selv det bedste hårdttræ.

Huset